Известие

Collapse
No announcement yet.

Радиатор за климатика ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Радиатор за климатика ?

Здравейте колеги, на 146ицата ми онзи ден като тръгнахме да я пълниме с фреон се оказа че от радиоатора има пропуск.. Свалихме го и се оказа истина. около 1 милиметър е Ходих да питам колко пари ще струва да ми го заварят, цената някак си не ми се струва реална, но може и да е, не знам ) 50 лв. Какво ще ме посъветвате, да го дам ли или да си купя нов или 2ра ръка ? И как вървят г/д Мерси.
    Алфа Ромео 146 1.4 TC 1998

аз си взех 2ра ръка от морга за 100лв
    Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Re: Радиатор за климатика ?

Първоначално публикувано от Oziris
      Здравейте колеги, на 146ицата ми онзи ден като тръгнахме да я пълниме с фреон се оказа че от радиоатора има пропуск.. Свалихме го и се оказа истина. около 1 милиметър е Ходих да питам колко пари ще струва да ми го заварят, цената някак си не ми се струва реална, но може и да е, не знам ) 50 лв. Какво ще ме посъветвате, да го дам ли или да си купя нов или 2ра ръка ? И как вървят г/д Мерси.
      Цената е малко височка,но все пак не е ефтино,аз преди 2 години платих 60 кинта за 3-4 заварки Втора употреба е кофти,може да е по-надупчен и от твоя
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Къде ще ме посъветвате да закарам радиатора да го заварят ?

Edit:

Завариха ми го за 30 лв На горнобански път..

Comment

И след няколко дни спойката пак 'изби' и пак съм си без климатик

Comment

Working...
          X